Крем лосион с малинови семки - 100 мл.

18.00лв.
Производител: Магазин еЛек

рем лосион с масло от малинови семки за ефикасна защита от слънчевите лъчи. Притежава естествен флавоноид, изключително добър за кожната фотопротекция срещу UVA и UVB. Поради високото ниво на стеролини в крема, той омекотява кожата и овлажнява, успокоява и подхранва горния слой на епидермиса, предпазва я от изгаряне. С балансирава UV формула.

Опаковка: 100 мл

CREAM LOTION WITH RASPBERRY PIPS OIL – for effective protection against harmful UV rays, tanning helps by protecting skin from harmful environmental influences and free radicals with UV balanced formula.
Ingredients: oil of raspberry pips bio coconut oil, cocoa butter, wheat germ oil, avocado oil, 3% panthenol, lutum, vegetable glycerin, cera alba (beeswax), silver water, Vit E, essential oils: lavender, mint and rosemary


Крем лосион с малинови семки

СЪСТАВ:

Масло от малинови семки*, Кокосово масло Virgin БИО* какаово масло*, масло от пшенични кълнове, масло от авокадо, 3% Пантенол, бяла каолинова хума, растителен глицерин*, cera alba*, сребърна вода, Vit E, етерични масла*: розмарин, лавандула.

Състав INCI:

AMET OLEUM*, ORGANICI COCONUT OLEUM*, COCOS BUTYRUM*, TRITICUM VULGARE GERM OLEUM, PERSEA GRATISSIMA OLEUM, 3% PANTHENOL, LUTUM, GLYCERINUM PLANT*, CERA ALBA*, ARGENTUM AQUA, VIT E, ESSENTIALIS OLEA*: ROSMARINUS OFFICINALIS, LAVANDULA OFFICINALIS.

Продуктите, означени със * са био сертифицирани

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТА:

Маслото от малинови семки е с естествен природен фактор между 28 и 50. Подходящо е за чувствителна кожа, включително и детска. Има противовъзпалителни свойства. Кокосовото масло има свойството да спира до 30% от ултравиолетовите лъчи. Какаовото масло, маслата от авокадо и пшеничен зародиш също притежават висок естествен SPF (около 25). Пантенолът има стимулиращ ефект върху синтеза на кератиноцити и разпространението на фибробласти в епидермиса и дермата и играе важна роля в процеса на възстановяване на кожата. Бялата хума е най-фината глина, богата е на цинк и магнезий и е позната още от древността и като защитно средство срещу вредните слънчеви лъчи.

Крем лосион с малинови семки (летен) оказва благотворно въздействие върху кожата, тъй като ценните му съставки, богатството от витамин Е и освежаващите естествени антиоксиданти се грижат по естествен начин за здравето и хубостта ѝ. Крем лосион с малинови семки е природен продукт, който овлажнява оптимално кожата, предпазва я от действието на свободните радикали. Комбинацията от растителни масла в този продукт е богата на антиоксиданти, естествени химикали и витамин Е, които предпазват от вредното влиянието на околната среда – вятър, слънце, UV лъчи, защитават, хидратират и лекуват кожата, регенерират клетките, предпазват я от изгаряне. Летният крем-лосион притежава естествен флавоноид, изключително добър за кожната фотопротекция срещу UVA и UVB. Поради високото ниво на стеролини в крема, той омекотява кожата и овлажнява, успокоява и подхранва горния слой на епидермиса, като я прави по-блестяща.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Крем с лосион с малинови семки за приложение върху кожата. Нанася се необходимото количество по кожата и се втрива с лек масаж преди излагане на слънце. Препоръчва се повторно нанасяне на всеки 2-3 часа престой на слънце, преди и след влизане във вода.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:

Продуктът не съдържа консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че този продукт е жив биологичен продукт и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Внимание: напомняме на онези, които имат склонност към алергични реакции, че етеричните масла, макар също да служат за терапия на алергиите, особено на алергични заболявания на кожата, при свръхчувствителност могат да причинят алергични реакции. Затова в случай на каквито и да било съмнения трябва да се проведат контролни тестове в кабинет по ароматерапия.

Най-продавани

Получавай известия за най-новите стоки