Златен Мед с куркума, джинджифил, черен припер и кокосов крем 400 гр.

17.80лв.
Производител: Андоново

В състава на Златния мед има пчелен мед от региона на с. Куманово, Варна добит с огромна грижа и любов към пчелите и техните семейства. Никакво захранване чрез сиропи, захар и други неестествени добавки и добив в такова количество, че да имат пчеличките храна за цяла зима.

Освен мед, в състава си има пресен био джинджифил, куркума, кокосов крем от био земеделие и черен пипер. Златният Мед Андоново е изключително мощен имуномодулатор – тоест спомага имунната система да развие своята естествена ефективност в борбата с всякакви патогени, възпаления и вирусни инфекции.

Самият продукт има антибактериални антисептични, противогъбични и спомага регенерацията на здрави клетки на клетъчно ниво. Богат на антиоксиданти, микроелементи и полезни мастни киселини.

Лесен е за употреба – може да се използва за подсладител, да се консумира по отделно, като овкусител към различни смутита, ядкови млека, мъфини, зърнени закуски, ядки кексове, чай и тн.

Дава енергия и тонус за работа и е особено подходящ за забързаното ни ежедневие и здравословния ни начин на живот.

Също така намалява риска от вродени дефекти, подобрява сърдечното здраве, укрепва костите и помага за отслабването. Може да се приема и при настинка и за профилактика.

До адрес или офис на Еконт.
До 14 дни.
Идеята да създадем бранда Андоново се роди от

Най-продавани

Получавай известия за най-новите стоки