Хидролизиран колаген 300 гр

35.00лв.
Производител: Магазин еЛек

Колаген / тип 1 и 3 / на прах

Телешки - от пасищно хранени животни.
Подобрява състоянието на кожа, коса, нокти, съединителна тъкан, също така и на стави, кости.

Лесно разтворим в топли и студени напитки.
Без аромат / Без добавена захар / Не съдържа лактоза / Не съдържа глутен / Кето

Хидролизираният Колаген представлява колагенови пептиди с ниско молекулно тегло за лесно усвояване от организма. Колаген тип 1 представлява 70% от колагена в кожата. Колаген тип 3 участва в изграждането на тъканите на кухи органи, като стените на артериите. В колаген тип 1 и 3 са налични 19 вида аминокиселини (протеини), всяка от които е от особена важност за поддръжката на костите, мускулите и кожата. Тези два типа се произвеждат естествено в човешкото тяло от т.нар. фибробласти (клетки в съединителната тъкан) и остеобластите (клетките, изграждащи костите). Над 90 % от колагена в човешкото тяло е от типовете 1 и 3. В тях участват протеини като глицин, пролин, аланин и хидроксипролин. Това прави Хидролизирания Колаген несравнима хранителна добавка както за сияен външен вид, така и за цялостното състояние на тялото. Подобрява състоянието на кожа, коса, нокти, съединителната тъкан, има благоприятно въздействие и върху ставите и костите.

Разтваря се бързо в повечето топли или студени напитки. Няма вкус и следователно е много лесно да се добави към любимо меню. Няма добавена захар, не съдържа лактоза и глутен, което го прави приложим при повечето хранителни режими.

Начин на употреба: Препоръчинелно е да се приема сутрин. По 10 гр. (приблизително 2 ч.л.), поставени в напитка или в закуска (нужни са 2-5 минути, за да се разтвори напълно). Без топлинна обработка.

Хранителна стойност на 100g
Енергийна стойност: - 18,95 kcal / 79.2 KJ
Белтъчини (протеини) - ≥ 91 g
Въглехидрати 0 g
От които захари 0 g
От които добавени захари 0 g
Мазнини 0 g
От които сатурирани мазнини 0 g
От които транс мазнини 0 g
От които моносатурирани мазнини 0 g
От които полинесатурирани мазнини 0 g
Натрий <300 mg
Калий <8 mg
Магнезий <8 mg
Фосфор < 120 mg
Калции < 200 mg
Желязо < 3 mg
Мед < 3 mg
Цинк < 3 mg

Внимание: Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Това е хранителна добавка с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на тази хранителна добавка не отменя консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване!

Най-продавани

Получавай известия за най-новите стоки